ÉVADNYITÓ BÉKAVÁR BARÁTI TÚRA – 2024. március 9 (GUTTÚRA és Gútáért Polgári Társulás közös szervezés)

Szeretettel hívunk minden kedves Barátunkat, Túratársunkat évadnyitó BÉKAVÁR BARÁTI TÚRÁNKRA

.

Találkozási pont: Gúta fahíd előtti parkoló (Híd utca 2)

Útvonal: Fahíd – Békavár – Kis-Duna belső töltése – Gúta – Vágsellye útvonalon található vashíd – Kis-Duna külső töltése – Kis-Duna és Vág folyó összefolyása – majd ugyanazon az útvonalon vissza a Vizimalom területére.

Túra jellege: kötetlen barátkozó séta, frissítővel és egyéb meglepetésekkel.

Túra hossza: cca 8 km

Találkozunk délelőtt 9.00 órakor a fahíd alatti parkolóban (Híd utca 2). Innen indul túránk. Átsétálunk Európa leghosszabb fedett fa hídján, majd a vízimalom mellett elhaladva irány a valamikori Békavár területe. Itt érjük el a Kis-Duna töltését, melyen balra fordulva elsétálunk a Gúta – Vágsellye útvonalon a Kis-Dunán átívelő vashídig. A hídon átkelve befordulunk a Kis-Duna másik oldalát szegélyező töltésre, melyen egészen a Kis-Duna és a Vág folyó összefolyásáig megyünk. Itt rövid pihenőt tartunk, ez az első és egyetlen frissítőpont az útvonalon.

Pihenőnk után ugyanezen az útvonalon megyünk vissza a Gútai Úszómalom területére, ahol az itt található vendéglőben kis baráti csevejre invitálunk mindenkit.

Itt mindkét polgári társulás bemutatkozik, beszélünk terveinkről, leszen egy kis meglepi, majd szabadon barátkozunk egy frissen facsart gyümilé mellett (52 fokos lesz a nedű, tehát nem kell attól tartani, hogy valaki lesüti a torkát). Halkan jegyzem meg, lehet, akad majd egy kis pöri is a hasba.

Gyertek, csatlakozzatok, indítsuk az évet egy kis vidámsággal, barátsággal.

A túra ingyenes, viszont részvételi szándékotokat kérem jelezzétek legkésőbb március 7-ig üzenetben, telefonon, emailban vagy más egyéb módon. Mindenképp tudnunk kell, hogy hány fővel számoljunk.

GUTTÚRA TEAM

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *